UUTUUS - Alustojen puhdistuspalvelu ensimmäisenä Suomessa!

PlayCaren Alustojen puhdistuspalvelu on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Puhdistamme likaantuneet, kuluneet ja vanhat tekonurmi- ja kumialustat sekä hiekka-, hake- ja sorapintaiset alustat. Puhdistuksen jälkeen erilaiset alustat ovat jälleen lähes uuden veroiset, turvanormien mukaiset, roskattomat ja mukavat käyttää.

Valmiita kohteita voit katsella täältä.


Tilaa esite

Tilaa Alustojen puhdistuspalvelun esite jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Saat esitteen sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua tilauksesta. Huom! Jos sähköpostia ei kuulu, tarkistathan roskapostikansiosi. 

 

Tekonurmi

Tekonurmen märkäpuhdistus syväpesee ja poistaa alustaan kuulumattomat roskat ja muut likaisuudet. Märkäpesu ei kuluta tekonurmea samalla tavalla kuin perinteinen kuivaharjaus. Tekonurmen märkäpesu voidaan tehdä säästä riippumatta, minkä vuoksi puhdistus voidaan suorittaa myös sadesäällä.

Märkäpesun avulla poistetaan tekonurmen nukkaan kiinnittynyt, kumi- ja hiekkarakeiden seassa oleva hienoaines. Kentästä tulee pehmeämpi, ja se saa takaisin vihreän värinsä. Vesisuihke puhdistaa alustaa nurmen pintaa syvemmältä ja palauttaa nurmen vedenläpäisykyvyn.

Kumialustan puhdistus

Leikkipaikkojen ja pienten urheilualueiden kumisten alustojen puhdistus. Puhdistusmenetelmä soveltuu lisäksi kiveysten puhdistamiseen. Korkeapainepuhdistus suoritetaan ilman alustaa tai ympäristöä kuormittavia kemikaaleja.

Kumialustan pinta puhdistetaan erikoisvalmistetuilla, likaa irrottavilla, pyörivillä korkeapainesuuttimilla. Likainen vesi imetään samalla takaisin tälle puhdistustavalle erityisesti suunnitellulla imurilla. Näin likapartikkelit eivät pääse takaisin alustaan, ja alustan vedenläpäisy- sekä iskunvaimennuskyky palautuu ennalleen.

Kumialustan pesu on ympäristöystävällinen ja kemikaalivapaa.

Irtomateriaalien puhdistus hiekka-, hake- ja sora-alustoilta

Leikki- ja liikunta-alueiden hiekka-, hake- ja sora-alustat puhdistetaan palauttaen niiden turvallisuustason ja iskunvaimennuskyvyn EN 1177 –normien mukaisesti. Puhdistusmenetelmä toimii myös mm. beach volley-kentillä, pituushyppypaikoilla ja uimarannoilla. Patentoitu menetelmä on ollut käytössä Euroopassa yli 35 vuotta, ja nyt se on PlayCaren alustojen puhdistuspalvelun kautta saatavissa ensimmäistä kertaa myös Suomessa.


Näin puhdistus tehdään

Alusta puhdistetaan irtomateriaaleista, sekoitetaan, ilmataan ja pehmennetään koko turva-alustan syvyydeltä, jopa 40 cm:n saakka. Puhdistuksen yhteydessä poistamme roskat, kivet ja muut alustaan kuulumattomat irtomateriaalit. Siistimme tarvittaessa turva-alustan nurmirajaukset.


TÜVtestattu
EN 1176ja EN 1177 eurooppalaisten turvanormien mukainen
Luonnonmukainen vaihtoehto

HUOM!

Säännöllisesti puhdistetun alustan elinkaari on jopa kymmenen vuotta pidempi kuin puhdistamattoman.