PlayCare -huolto pidentää leikki- ja liikunta-alueen ikää

PlayCare-palvelut kattavat myymiemme tuotteiden lisäksi kaikkien valmistajien tuotteiden asennus-, tarkastus-, huolto- ja kunnostuspalvelut jatkaen tuotteiden elinkaarta ja käyttöikää.

Leikkialueen turvallisuus on monien osatekijöiden summa. Vaikka leikkialue olisi lapsille riittävän haastava, innostava ja virikkeellinen oppimisympäristö, pitää sen olla myös turvallinen. Sen vuoksi säännöllinen huolto kannattaa.

Liikuntapuistot ja niissä olevat välineet on hyvä pitää huollettuina, jotta alue säilyy turvallisena käyttää. PlayCare Huoltopalvelu huolehtii puolestasi myös liikunta-alueiden kunnosta.

PlayCare Huoltopalvelun sopimusasiakkaana saat:

  • Luotettavan kumppanin.

  • Pitkän tähtäimen suunnitelman yhteistyössä kanssasi.

  • Kustannussäästöjä.

  • Turvalliset ja pitkäikäiset leikki- ja liikunta-alueet.

  • Huolettomuuden alueen omistajana.

Varaosat kaikkiin leikki- ja liikuntapaikkavälineisiin valmistajasta riippumatta

PlayCare Varaosapalvelun kautta saat varaosat Lappsetin valmistamien tuotteiden lisäksi kaikkien muiden välinevalmistajien tuotteisiin. Netissä olevan varaosapalvelun kautta voit etsiä Lappsetin tuotteisiin sopivaa varaosaa tai pyytää varaosamyyjäämme auttamaan sopivan varaosan löytämisessä. Huomioithan, että Lappsetin vanhoihin tuotemalleihin liittyvien varaosien toimitusaika voi olla pitempi kuin uudempien mallistojen.


PlayCare-palvelu oli jo käytössä, kun aloitin isännöitsijänä TA-Asumisoikeus Oy:n palveluksessa syksyllä 2014. PlayCare helpottaa isännöitsijän työtä monellakin tapaa, koska tuskin kukaan pystyy muistamaan jokaisen leikkikentän jokaista leikkivälinettä ulkoa - saatikka niiden kuntoa. Koska jokainen leikkiväline on valokuvattu erikseen, helpottaa se asioiden hahmottamista. Palvelu helpottaa huomattavasti korjaustarpeiden määrittämistä ja ajoittamista, oli kyse sitten yksittäisestä leikkivälineestä tai koko leikkikentän leikkivälineistöstä. PlayCare onkin oiva työkalu leikkikenttien hallinnointiin, ja myös tulevien korjausten budjetointiin. Olen palveluun kokonaisuutena tyytyväinen ja voin suositella sitä muillekin.

Jaakko Antinlaakso isännöitsijä TA-Asumisoikeus Oy
13vuoden kokemuksella
13 153 asennettua tuotetta
399 360tehtyä työtuntia